Oger meets DodgeRAM.nl

Wij hebben een visie dat bij een machtige RAM een stijlvol geklede ondernemer hoort. De samenwerking tussen Bijvelds RAM en OGER komt daarom heel natuurlijk. Elke dag opnieuw gaan wij voor het hoogst haalbare samen met u.

De betrokkenheid begint al bij ons aan tafel. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen uw investering naar tijd. Het meest kostbare wat er is. Tijd is namelijk niet te koop maar we kunnen hem wel goed besteden. Het is daarom dat wij er onze energie instoppen om u ambassadeur te maken voor onze lifestyle…

Geniet er van!

Loud ‘n Bright X DodgeRAM.nl

 

Dodge RAM 2019

Hij is er! De 2019 RAM en natuurlijk willen we er alles over weten. Wat zijn de belangrijkste nieuwste accessoires, interieur en exterieur veranderingen en…hoe rijdt ie? Allard verteld er alles over in 7,5 minuut.

Always on the Move

Nederlandse review van de 2018 Dodge RAM 1500 door Tim Coronel. Laat u informeren maar vooral inspireren door deze nieuwe impressie van DodgeRAM.nl.

Get Your Drive On

Veel van onze klanten zijn zelf ondernemer. Het maakt niet uit welk beroep je uitoefent, zolang je het maar met liefde doet….. Wij hebben de link proberen te leggen tussen die gedrevenheid en topsport.

Driven to Move You

Drievoudig World Champion Jeffrey Herlings laat op een geheel andere manier zien, dat alleen door hard werken en toewijding succes behaalt kan worden. Iets waar wij ook voor staan….

De beste prijs tegen de beste voorwaarden

Waar je naartoe moet voor een RAM? Naar DodgeRAM.nl – Logisch!

Grab Life by the Horns

Het zijn één van de meest gestelde vragen in de showroom: Past hij wil in de parkeergarage, wat zal mijn buurman ervan zeggen, heeft hij genoeg ruimte, mijn vrouw moet erin rijden…. In deze clip de RAM in zijn dagelijkse habitat.

0