Team Bijvelds

Als je de site leest en bekijkt leer je ze al een klein beetje kennen. Ze zijn origineel, houden niet van nonsens en hebben genoeg aan een half woord.

Ze weten waarover ze het hebben en helpen jou graag verder.

Dit doen ze vanuit de thuisbasis aan de Cruijgenstraat 34 in Erp. Gebouwd in 1965 door de ouders van Ria. Samen begonnen zij destijds een Datsun Dealerschap. De uitstraling van het bedrijf heeft daarom iets “eigens”. Op een of andere manier voel je je er meteen thuis. Op je gemak.

Een klein MKB waar Ria het ondernemerschap letterlijk en figuurlijk vanuit de kinderschoenen heeft meegemaakt.

 • Ria Bijvelds Directeur

  Neem vandaag nog de stap om je droom werkelijkheid te maken. Het kan! Ik heb een visie dat door eerlijk zaken doen het onbereikbare kan worden bereikt. De RAM is een ongelooflijk mooie bedrijfsauto waarvan veel mensen dromen. Het is daarom mijn absolute ambitie om die droom werkelijkheid te laten worden.

 • Mieke de Rijck Financiële administratie

  Mieke de Rijck is de ondersteunende administratieve factor van DodgeRAM.nl.

 • Michelle van den Berg Back Office

  Mijn taak binnen het team is om de order van uw RAM te begeleiden. Het ligt in mijn aard om mijn enthousiasme te delen om simpel gezegd, mensen gelukkig te maken. Dat vind ik echt geweldig..

 • Christel van Hemert 1e monteur / APK keurmeester / LPG keurmeester

  De eerste vrouwelijke monteur bij DodgeRAM.nl!

  “Ik heb het geluk te mogen werken met een Dream Team… Allemaal vakkundige collega’s met de neus dezelfde kant op: Het beste onderhoud geven zodat u jarenlang plezier heeft van uw RAM!”

 • Merijn Jordaan LPG inbouwer

  Allereerst wil ik zeggen dat ze nog bestaan: Goede autobedrijven. Autocentrum Bijvelds is er daar nog 1 van.

  Vanuit mijn vorige werkgever bij Dodge mag ik sinds kort hier mijn beste kant laten zien op het gebied van LPG inbouw. Het punctueel werken om constante kwaliteit te waarborgen is helemaal aan mij besteed.

  De collega’s waarmee ik samenwerk zijn als familie waardoor mijn werk ineens niet meer als werken voelt. Bevoorrecht! Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om alle klanten zo goed mogelijk te bedienen zodat zij elke dag met hetzelfde plezier naar werk rijden als ik.

 • Johan Scheffers 1e monteur / APK keurmeester / LPG keurmeester

  Al jaren ben ik zelfstandig ondernemer waarin ik mijn grote passie in de auto’s mag uitoefenen. Door een samenloop kwam BIJVELDS op mijn pad waardoor ik nu dagelijks al mijn kennis en kunde mag toepassen op mijn voorliefde van Amerikaanse pick-up’s!

  Mijn hoofdtaak is dan ook de afmontage en assemblage van de afleverauto’s. Naast plaatwerk komt hier de nodige techniek bij kijken. Een fulltime job is dan ook geboren en heb ik al snel de beslissing gemaakt om deze kans niet te laten lopen. Het plaatje is dan ook compleet nu ik mijn vrienden collega’s kan noemen.

 • Angelique Dalderop – Boonstra Magazijn / Werkplaatsplanning

  Mijn naam is Angelique Dalderop… Sinds kort werk ik in Erp bij DodgeRAM.nl en voel ik mij helemaal op mijn plek.

  De sfeer van een klein bedrijf die de lat hoog legt past mij helemaal. Hier voelt de klant zich nog Koning en wordt iedereen persoonlijk aangesproken ondanks dat er niet genoeg uren in de dag zitten.

  Omdat ik het grootste gedeelte van mijn carrière als magazijnmedewerkster van Dodge heb gewerkt, vloeit deze functie naadloos in elkaar over. Leuk detail is dan ook dat ik Ria al ruim 15 jaar geleden op deze manier heb leren kennen.

  In het beantwoorden van technische vragen ligt mijn kracht. Dit betekent dat u met 1 telefoontje tijdens het inplannen van uw onderhoud meteen alles kunt regelen.

Bijvelds: sinds 1965

We zijn er best trots op dat wij mogen schrijven “Sinds 1965”…

Al zou je er snel overheen lezen, we staan er toch even bij stil. Want al meer dan 50 jaar zijn wij in de autobranche actief. Een leven vol ervaring zetten wij om in dagelijkse praktijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van communicatie, respect, eerlijkheid en vertrouwen… Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Wij gaan verder. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen.

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en anders kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in de autobranche waar we actief zijn.

ZEG EENS HALLO!

Graag vernemen we van je hoe we je verder kunnen helpen. Stel je vraag, en we reageren zo spoedig mogelijk. Probeer maar!

Not readable? Change text. captcha txt
0