Out of Stock

RAM-kleef-an toegangsbewijs

1,00

Categorie:

LIEVE RAMR’S, JULLIE HEBBEN MASSAAL INGESCHREVEN EN DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. DE VOORBEREIDINGEN ZIJN IN VOLLE GANG & WE HEBBEN ER SUPER VEEL ZIN IN!

Deze rit is anders dan alle anderen!

Het maakt niet uit of je die-hard RAM fan bent – of een liefhebber die weleens met z’n RAM wil touren… Lees dan snel verder.

Want deze rit komt naar je toe! Er worden meeting punten opgezet door heel Nederland waar je kan aansluiten of afhaken. RAM-kleef-An! We gaan voor de gezelligheid. Op elk meeting point zal er sowieso voor een hapje/drankje worden gezorgd.

De registratie kan dus voor 1 stop zijn – of voor in totaal 6 stops. Jij kiest!

We beginnen in het Zuiden van Nederland in Maastricht waar om 9:30 uur inloop is bij Van der Valk op adres Nijverheidsweg 35, 6227 AL Maastricht. Vanaf daar zou het voorlopige programma er als volgt uitzien:

09:30 inloop Van der Valk Maastricht

10:00 START Van der Valk Maastricht

11:30 aankomst / inloop Van der Valk Gilze

12:30 vertrekt Van der Valk Gilze

13:15 aankomst / inloop Van der Valk Uden

14:15 vertrek Van der Valk Uden

14:45 aankomst / inloop Van der Valk Tiel

15:45 vertrekt Van der Valk Tiel

17:15 aankomst / inloop Van der Valk Noordwijk

18:15 vertrek Van der Valk Noordwijk

19:15 aankomst / einde Van der Valk Hoorn

…… sluiting RAM-kleef-An

De details en invulling van deze tour op de stops houden we nog een beetje verrassing. Wel kunnen we verklappen dat elke stop op eigen wijze bijzonder en de moeite is. We kunnen nu al niet wachten!

Registreer je per inzittende. Iedereen is welkom! Om overzicht te houden over het aantal aanwezige per stop zullen we de komende weken nog willen weten waar je denkt in te haken en af te haken.

Laat je verrassen en kleef-An!

Tot dan!

RB

 

Disclaimer: Ten alle tijde moeten de verkeersregels in acht worden genomen. Het is geen wedstrijd. De route is naar eigen inzicht te kiezen, dat wij nu voor een snelwegroute hebben gekozen in het voorlopige programma. Dit kan nog wijzigen door eventuele activiteiten per stop.

Uitverkocht