BIJVELDS

Officieel RAM 1500 dealer

Bij ons komen dromen uit

Al meer dan 50 jaar actief in de autobranche

Welkom! Je hebt ons gevonden. Een rasechte RAM dealer. We hebben de website interactief gemaakt zodat je veel dingen online kunt regelen naast uitgebreide informatie over de RAM 1500 modellen.

De foto’s, teksten en clipjes zijn allemaal van ons. We houden het lekker persoonlijk dus hier geen U maar gewoon je, we en ons. Op social media kun je ons dagelijks volgen en ons beter leren kennen. Een mooi ouderwets bedrijf met goede service en lekkere koffie in een bekertje.

Scroll & klik snel verder en misschien tot snel!

2024 LARAMIE sport / Granite crystal / OEM wheels

Wij waarderen onze klanten...

en onze klanten waarderen ons...

Roel Dekkers
Roel Dekkers
11 Juli 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel geholpen en hetzelfde bezoek alles opgelost!👌🏼
Bram Verhoeven
Bram Verhoeven
28 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb mijn auto voor een complete check weg gebracht naar bijvelds want had wat problemen met mijn lpg installatie en mijn diffensieel. Mijn vorige ram specialist kreeg de lpg probleem niet weg het probleem was dat als ik iets te veel gas gaf hij meteen op benzine sloeg. Bij de vorige ram specialist nieuwe injectoren laten monteren en afstellen maar werd alleen maar slechter. Eenmaal bij bijvelds terecht gekomen een afspraak gemaakt voor een volledig check van de auto. Kreeg ik een offerte die voor al het werk wat er gedaan moest worden die er heel netjes uit zag ik was zelf bijna van het dubbele uitgegaan. Na 1.5 week kreeg ik een appje van ria dat me ram klaar stond. Ik uit me werk meteen naar erp gereden voor me ram op te halen. Deze hadden ze ook nog even netjes van binnen en buiten gewassen de ram zag er weer super uit maar het belangrijkste hoe rijd ie nu weer. Diffensieel niet meer hoorbaar en reed als een zonnetje. Eenmaal de auto op temperatuur ff op lpg flink het gas in getrapt en probleem opgelost. Bram is de lpg fluisteraar van bijvelds echt een top monteur wat andere niet voor elkaar krijgen lukt ze bij bijvelds wel voor de juiste prijs. Ik ga volgende week weer terug voor de controle van het diffensieel na 1000 a 1500 kilometer en de onderhoud blijf ik hier doen. Top bedrijf 💪👊
Mark Keijzers
Mark Keijzers
21 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik bracht de auto voor een kleine beurt en een blaster erop te zetten en voor het dak raam want dat ging niet open bij aankoop dus dit moes nog opgelost worden ik ben hem net op wezen halen en wat een verrassing niet alleen super blij met de blaster want nu hoor je een echte v8 brullen maar ook het complete panorama dak was vernieuwd wij houden niet van half werk waren de woorden van ria nou dat blijkt wel ze hebben alles vernieuwd dus wij kunnen weer vol gas het weekend in maar niet voor de werkplaats een dikke duim krijgt die hebben echt top werk geleverd ik raad bijvelds dan ook bij iedereen aan die een dodge ram willen rijden top service je kan maar 5 sterren geven maar ze verdienen veel meer gr mark keijzers
Pascal Van De Burgt
Pascal Van De Burgt
19 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mijn ram daar gekocht en zeker geen spijt van. De service is geweldig. Gister kreeg ik water binnen. Belde op en kon meteen komen en het werd meteen opgelost. Slangetje afvoer verstopt van dakraam. Alles meteen goed gecontroleerd zodat het bijna niet anders kon dan dat het nu goed moet zijn. Top team👊💪👍
maurice de jong
maurice de jong
12 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede service bij schade, van begint tot eind goed en netjes geholpen. Huurauto gekregen en nette thuisbrengservice na dat de schade gerepareerd was
charles dongen
charles dongen
6 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De beste van nederland!
Bjorn Brans
Bjorn Brans
4 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben nu ongeveer zo een 4 weken in bezit van deze ram. Wat een fijne auto !! Ik kwam 2 maandjes geleden binnen lopen bij bijvelds. Ik werd fijn ontvangen door ria,na een kort gesprek heb ik een proefritje gemaakt en was eigelijk al meteen verkocht. Het voelde goed en vertrouwd dus na zeker 8 uur was ik er uit en stuurde Ria een bericht dat die verkocht was. Nou had ik in het verleden nog al een pech met enkelen auto’s ,en mensen (bedrijven )die van alles beloofde maar zo gauw er iets was was er niemand thuis. Dus het was weer afwachten stel er zou wat zijn hoe goed de garantie of service is. Na een weekje vond ik op de velgen lichte schade en trillen met remmen. Dus ik belde en had dit gemeld. Er werd meteen een afspraak ingepland. Nou ik kan je zeggen bij BIJVELDS zit je goed.! Ik kreeg een nieuw set velgen plus nieuwe banden en nieuwe remschijven (hier door was het trillen ook weg). Dus zonder poe of pa meteen geregeld. Ik ben zeer tevreden bedankt BIJVELDS voor de mooie auto. Gr bjorn(Kees)😜
Paul Van Der Himst
Paul Van Der Himst
1 Juni 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Nu 4 jaar geleden op aanraden van mn dochter op bezoek gegaan bij Ria en Henri voor een advies gesprek en met de vraag of ze ook een 2e hands blauwe ram hadden staan. Die hadden ze!!! Alleen die reed nog elders rond. Proefrit gemaakt in een mooie groen ram en toen weer op huis aan. Offerte binnen en na zware twijfel de stap gezet en ongezien gekocht! Geen moment spijt van gehad!!! Wat een prachtige wagen !!! Wat ook geweldig is,is de haal en brengservice van bijvelds door het hele land!! Ik zou iedereen aanraden die een ram wil aanschaffen om bij bijvelds eens langs te gaan. Top bedrijf!!!!
Jirina Hubert
Jirina Hubert
30 Mei 2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super fijn bedrijf, het voelt als thuis komen! Klant vriendelijk, meedenkend en goed gespecialiseerde monteurs

Voor de kids...

Download hier onze kleurplaat. Je mag hem thuis kleuren en opsturen!

Inzendingen worden altijd beloond en de kunstwerken krijgen een plekje in onze showroom!

in 2024 hebben wij...

toegewijde monteurs
0
beurtjes uitgevoerd
0
LPG systemen ingebouwd
0
alarmsystemen ingebouwd
0
auto's getuned
0

“Auto’s zijn net mensen. Ze hebben persoonlijkheid, karakter. Ze hebben liefde en aandacht nodig.”

Al lijken ze soms op elkaar, naarmate ze ouder worden kun je degene die met waardigheid en zorg zijn behandeld zo herkennen… Je hebt het dan niet meer over een gebruiksvoorwerp, maar over een deel van je leven waar je op moet kunnen vertrouwen.

Wij investeren in deze auto’s. Wij zien de potentie van een RAM pick-up truck. Maar nog voornamer: wij beleven het enthousiasme van onze klanten over de Dodge RAM.

Dit geeft energie om ons dagelijks te onderscheiden en beter te worden. Zoals elke ondernemer startten wij met een droom: de grootste en de beste zijn in ons vakgebied.

Welnu, de grootste zijn we zeker niet, maar wat betreft de beste timmeren we keihard aan de weg. Want een tevreden klant is onze beste advertentie. Dat is onze visie… En dat is waar wij voor staan.

Welkom bij Bijvelds!
Bijvelds.com

Vragen? Mail ons!

Een RAM rijden is een waanzinnige beleving

Hoog in die stoere pick up truck.
Dat geluid... Die kracht... Dat comfort...
BIJVELDS_LOGO_email

Wij zijn er best trots op
dat wij mogen schrijven

Sinds 1965

Al meer dan 50 jaar
is BIJVELDS actief in de autobranche

2024 RAM 1500 dealer én specialist

Waarom Bijvelds?

5/5
U wil toch ook een 5-sterren service?

Heeft u er al eens aan gedacht om een RAM te leasen?

Met een vast maandbedrag weet u waar u aan toe bent.
#INSTA[G]RAM
@dodgeram.nl

Wij doen niet in RAM’s – wij zijn RAM. 100%.

Geen nevenmerken. Alleen maar Dodge RAM’s en dat al 20 jaar. Focus op onderhoud. Specialistisch LPG inbouw in eigen huis. Tuning. Onderdelen en styling alles voor de RAM.

Hier hebben wij ruim 20 jaar geleden voor gekozen. Exclusief. Als eerste. En daar zijn we stiekem best trots op. Want al deze kennis en kunde welke wij door de jaren heen vergaard hebben – heb jij elke dag plezier van.

Geen woorden maar daden. Daar gaat het om. Wij nemen je mee in de onze wereld waar tevreden RAMR’s voorop staan. Hier komen onze beoordelingen vandaan. Geen half werk maar keihard aanpakken en er zijn met service en garantie. Zeker na aflevering.

Ach… Je moet het denk ik beleven wat ik beschrijf. Dat familiegevoel. Het is verslavend kan ik je vertellen, we krijgen er daarom ook geen genoeg van.

Geen woorden, maar daden