RAM 1500 huren

Na vele verzoeken hebben we eindelijk toegegeven: je kunt nu een onvergetelijke touch toevoegen aan jouw speciale dag door een RAM bij ons te huren.

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid, wij staan klaar om jouw wensen te vervullen en de dag nog specialer te maken. Onze toewijding aan service en detail zorgt ervoor dat elk moment wordt vastgelegd met een brede glimlach waar nog jaren lang over gepraat wordt.

Ontdek de mogelijkheden van het huren van een Dodge Ram en geef je speciale dag een onvergetelijke boost!

Je kunt bij ons een RAM huren voor:

RAM 1500 Longhorn

Trouwen - Maak je Grote Dag Onvergetelijk met een RAM

Op de meest bijzondere dag van je leven verdient elk moment extra glans. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je trouwdag nog specialer te maken met de imposante aanwezigheid van een Dodge RAM. Huur een Dodge RAM voor je trouwdag en laat je bruid sprakeloos achter door haar op te halen in stijl.

De chauffeur meld zich op de afgesproken locatie en tijd zodat jij jouw bruid kan ophalen. De chauffeur stapt over in jullie privé auto en rijdt op gepaste afstand achter de RAM aan. Op deze manier zit jij als bruidegom achter het stuur van zo’n machtige RAM terwijl na de fotoshoot / aankomst stadhuis de RAM met de privé auto makkelijk gewisseld kan worden.

Bruiloft 4 uur

Regio Brabant
550
  • Zelf rijden, onder begeleiding

Bruiloft 4 uur

Nederland
750
  • Zelf rijden, onder begeleiding
Meest gekozen

Bruiloft 8 uur

Regio Brabant
750
  • Zelf rijden, onder begeleiding

Bruiloft 8 uur

Nederland
950
  • Zelf rijden, onder begeleiding

Schoolgala

*

4 uur

Regio Meierijstad
250
  • Zonder chauffeur

Een bijzonder moment! Jouw kind straalt op het schoolgala en jij mag schitteren achter het stuur. Huur een Dodge RAM en breng je trots via de stoet naar het feest. Daarna mag de RAM weer retour naar ons bedrijf. Maak deze avond onvergetelijk met de stoere uitstraling van een RAM.

Day RAMR Lifestyle

*

Een verrassing voor je vriend(in)! Wat is er nu leuker dan dat? Jij begrijpt dat het draait om het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Dus, met een slimme smoes leiden jullie je vriend(in) naar ons bedrijf. Daar wacht de ultieme verrassing: de mogelijkheid om door te rijden met de Dodge RAM. Voeg een dosis opwinding toe aan jullie dag en maak samen herinneringen die een leven lang meegaan. Het avontuur begint met de Day RAMR Lifestyle.

RAMR Lifestyle 8 uur

Nederland
850
  • Zonder chauffeur
  • Genoemde prijzen zijn inclusief 150 kilometer. Elke kilometer extra is € 0,30.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW

* Prijzen zijn exclusief brandstof, je krijgt een volle tank mee – en je dient hem vol in te leveren.
Je bent tevens verplicht een aanvullende verzekering af te sluiten via Diks.