Over ons

Wat voor Ria Bijvelds in 1999 is begonnen met het importeren van Amerikaanse auto’s staat inmiddels bekend als DodgeRAM.nl

Met haar eigen wijze en visie krijgt de RAM business een solide structuur. Van import tot en met onderhoud en LPG inbouw beheert het bedrijf inmiddels alle facetten van de RAM.

 

Geen standaard tekst of formule wat je hier leest. Het hart van het bedrijf begint en eindigt in de werkplaats. Innoveren op EU conversies, LPG installaties en onderhoud zijn hier dagelijkse kost. Stilstand is achteruitgang.

Want de RAM neemt zijn vlucht in Nederland en België. De populariteit maakt dat de ondernemer van nu geholpen wil worden door een bedrijf van nu. Eén aanspreekpunt, alles onder één dak.

In de showroom of via facebook / instagram kun je kennis maken. Een klein MKB bedrijf zonder nonsense maar met een spectaculair gevoel voor verbetering.

Welkom bij Bijvelds

 • Ria Bijvelds Directeur

  Neem vandaag nog de stap om je droom werkelijkheid te maken. Het kan! Ik heb een visie dat door eerlijk zaken doen het onbereikbare kan worden bereikt. De RAM is een ongelooflijk mooie bedrijfsauto waarvan veel mensen dromen. Het is daarom mijn absolute ambitie om die droom werkelijkheid te laten worden.

 • Mieke de Rijck Financiële administratie

  Mieke de Rijck is de ondersteunende administratieve factor van DodgeRAM.nl.

 • Michelle van den Berg Back Office

  Mijn taak binnen het team is om de order van uw RAM te begeleiden. Het ligt in mijn aard om mijn enthousiasme te delen om simpel gezegd, mensen gelukkig te maken. Dat vind ik echt geweldig..

 • Merijn Jordaan LPG inbouwer

  Allereerst wil ik zeggen dat ze nog bestaan: Goede autobedrijven. Autocentrum Bijvelds is er daar nog 1 van.

  Vanuit mijn vorige werkgever bij Dodge mag ik sinds kort hier mijn beste kant laten zien op het gebied van LPG inbouw. Het punctueel werken om constante kwaliteit te waarborgen is helemaal aan mij besteed.

  De collega’s waarmee ik samenwerk zijn als familie waardoor mijn werk ineens niet meer als werken voelt. Bevoorrecht! Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om alle klanten zo goed mogelijk te bedienen zodat zij elke dag met hetzelfde plezier naar werk rijden als ik.

 • Johan Scheffers 1e monteur / APK keurmeester / LPG keurmeester

  Al jaren ben ik zelfstandig ondernemer waarin ik mijn grote passie in de auto’s mag uitoefenen. Door een samenloop kwam BIJVELDS op mijn pad waardoor ik nu dagelijks al mijn kennis en kunde mag toepassen op mijn voorliefde van Amerikaanse pick-up’s!

  Mijn hoofdtaak is dan ook de afmontage en assemblage van de afleverauto’s. Naast plaatwerk komt hier de nodige techniek bij kijken. Een fulltime job is dan ook geboren en heb ik al snel de beslissing gemaakt om deze kans niet te laten lopen. Het plaatje is dan ook compleet nu ik mijn vrienden collega’s kan noemen.

Bijvelds: sinds 1965

We zijn er best trots op dat wij mogen schrijven “Sinds 1965”…

Al zou je er snel overheen lezen, we staan er toch even bij stil. Want al meer dan 50 jaar zijn wij in de autobranche actief. Een leven vol ervaring zetten wij om in dagelijkse praktijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van communicatie, respect, eerlijkheid en vertrouwen… Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Wij gaan verder. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen.

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter en anders kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in de autobranche waar we actief zijn.

Ria Bijvelds
0