Onze werkplaats

Maak een afspraak bij de RAM 1500 experts

Het hart van ons bedrijf. Hier gebeurt het. Geen woorden maar daden! Eigenlijk alles wat er op deze website staat wordt waargemaakt door onze jongens in de werkplaats. Kundige en gediplomeerde monteurs. Daarbij hebben ze een voorliefde voor auto’s. Ze luisteren, denken mee, innoveren en nog belangrijker: ze hebben er plezier in. Daarom praten we over een team.

De winnaarsmentaliteit steken we dan ook niet onder stoelen of banken. Wij willen de beste zijn. Dat betekent elke dag focus houden. De keuze die wij zo’n 7 jaar geleden hebben gemaakt om exclusief voor de RAM te gaan – werpt nu zijn vruchten af.

Onze leerschool is jouw winst. Door heel Nederland en België hebben wij tevreden RAMR’s rijden. Wij zetten dan ook alles in op onze werkplaats en magazijn. Tijdens het typen van deze tekst werken we nog vanaf ons “oude bedrijf” maar bouwen we ondertussen hard aan ruimte. Ruimte in onze werkplaats en magazijn. Van de huidige 3 dadelijk naar 12 bruggen! Een investering waar wij in geloven omdat goed onderhoud gigantisch belangrijk is.

We zijn er klaar voor. Jullie zijn er klaar voor. Met onze haal- en brengservice bieden wij het gevoel dat je om de hoek hebt gekocht. Afgekeken van luxe merken zoals Bentley en Rolls Royce – maar niets is te goed voor onze RAMR’s. We zorgen dat je gewoon door kunt blijven werken terwijl jouw RAM lekker in de watten wordt gelegd.

En als je even een administratie uurtje wilt inplannen – dan bieden wij op onze nieuwe locatie een koffiebar waar je je batterij helemaal kunt opladen.

Werkplaatsafspraak aanvragen

APK-Keuring

Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw RAM voldoet aan alle wettelijke eisen. Plan een afspraak voor een snelle en betrouwbare APK-keuring.

Kleine en Grote Beurten

Van reguliere controles tot uitgebreide onderhoudsbeurten, ons team staat garant voor de beste zorg voor jouw RAM. Ontdek het verschil met onze beproefde service.

Bandenservice

Optimaliseer grip en veiligheid. Laat onze experts je adviseren over de juiste banden en profiteer van onze professionele bandenservice.

Tuning en Performance Upgrades

Geef je RAM een krachtige boost met onze tuning en performance-upgrades. Ervaar verbeterde prestaties en rijplezier op maat.

Reparaties en Onderhoud

Van kleine reparaties tot uitgebreid onderhoud, vertrouw op ons team voor snelle en efficiënte service. Wij houden je RAM in topconditie.


Wij geloven in transparantie, vakmanschap en streven ernaar jou de best mogelijke service te bieden. Maak eenvoudig online een afspraak en ervaar de zorg en toewijding die wij aan elke RAM besteden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, elke keer opnieuw.

OFFICIEEL RAM 1500 DEALER

Dankzij jarenlange ervaring met de RAM 1500 weten wij exact wat het beste voor jóuw RAM is.