Dodge RAM Blog

Bij Bijvelds, dé officiële Dodge RAM dealer, zorgen we ervoor dat je een naadloze en persoonlijke ervaring hebt bij de aanschaf van jouw nieuwe truck. Maar wat zijn precies de kosten van het rijden in een nieuwe Dodge RAM? In dit artikel geven we je een uitgebreid overzicht.
Welkom bij Bijvelds, dé officiële Dodge RAM dealer, waar passie voor auto’s centraal staat. In deze blogpost zullen we je begeleiden door het proces van het kopen van jouw eerste Dodge RAM, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je deze grote aankoop doet.
Bij Bijvelds begrijpen we dat je Dodge RAM meer is dan alleen een auto; het is een krachtig voertuig dat ontworpen is om te presteren onder alle omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat je RAM altijd in topconditie blijft en zijn prestaties behoudt, delen we graag enkele waardevolle onderhoudstips met je. Of je nu door de stadsjungle navigeert of het ruige terrein verkent, met deze tips kun je vol vertrouwen de weg op gaan, wetende dat je RAM goed wordt verzorgd.
Als trotse eigenaar van een Dodge Ram, wil je natuurlijk jouw truck naar eigen smaak en behoefte aanpassen. Bij Bijvelds, dé officiële Dodge RAM dealer, begrijpen we dat maar al te goed. Daarom hebben we voor jou een lijst samengesteld met de top 10 accessoires om je Dodge Ram te personaliseren en te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar meer off-road mogelijkheden, extra functionaliteit of een stijlvolle upgrade, wij hebben alles wat je nodig hebt. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden:
Er rusten veel voordelen op het rijden van LPG voor je Dodge RAM! In dit artikel bekijken we waarom LPG de ideale brandstofkeuze is voor eigenaren van Dodge RAM-trucks. Van kostenbesparingen tot milieuvriendelijkheid, leer waarom bijna alle bestuurders kiezen voor deze duurzame oplossing.
De term grijskenteken staat op losse schroeven. Bekijk de huidige voordelen van het rijden in een Dodge RAM op grijs kenteken als ondernemer en bereid u voor op aankomende veranderingen na 1 januari 2025. De BPM-vrijstelling, die aanzienlijke financiële voordelen biedt, staat op het punt te verdwijnen. Lees verder om te begrijpen hoe u kunt profiteren vóór deze belangrijke verandering.