Een speciaal ontwikkelde LPG installatie voor úw Dodge RAM

lage brandstofkosten en wegenbelasting

Een gasinstallatie voor de Dodge RAM

Een LPG installatie is een investering die zich binnen de kortste keren terugverdient. Toch blijven er veel vragen omtrent dit onderwerp en lijkt de portemonnee niet altijd leidend wanneer er een keuze gemaakt wordt. Je wilt namelijk het beste voor je nieuwe pick-up.

Dit begrijpen wij als geen ander. Zorgeloos rijden is een gevoel dat niet meer is uit te drukken in Euros. Dat moet een gegeven zijn. En wij willen daarvoor garant staan.

Wij werken met hoogwaardige LPG systemen, speciaal ontwikkeld voor de RAM.
Onze LPG systemen volgen het OBD (onboard diagnostic systeem) van de RAM. Dit betekent dat de lpg-installatie continu de afstelling van de motor in de gaten houdt en indien nodig automatisch corrigeert.

In de praktijk betekent dit dat de auto altijd met de juiste afstelling rond rijdt omdat er geen één chauffeur hetzelfde is.
Daarbij hebben onze verdampers een hogere opbrengst tot maximaal 450pk. Dit betekent dat er geen tweede verdamper nodig is en er praktisch geen pk’s van de machtige V8 verloren gaan.

R-115

Per 1 januari 2015 vervalt het G3 verhaal voor nieuwe voertuigen en komt R-115 ervoor in de plaats. Het blijft een certificering die verder niets heeft te maken met de kwaliteit van de installatie. De certificering heeft nut voor particulieren zodat zij een lagere wegenbelasting betalen.

Voor de ondernemer is dit niet van toepassing omdat de RAM een bedrijfsauto met grijs kenteken is. Een wegenbelasting van € 49,- per maand is een vast gegeven.
Stel de RAM wordt op termijn verkocht naar een particulier, dan kan een certificaat nog altijd achteraf.

Waarom een DodgeRAM.nl installatie?

Wij zorgen ervoor dat het systeem netjes en toegankelijk wordt gemonteerd. Dit brengt veel gemak met zich mee voor onderhoud aan het systeem.
Ook de slangen van de tank worden zodanig weggewerkt zodat de slangen niet beschadigd kunnen worden tijdens transport van goederen.

De aansluiting is iets wat we keer op keer tegenkomen bij het tanken, dus het is zaak dat deze goed en doordacht wordt aangesloten. Daarom wordt onze aansluiting verzonken ingebouwd. Ook kiezen wij een centrale plek achter bij de kentekenplaat zodat je op hoogte kunt tanken. Dit lijkt misschien een kleinigheid, maar comfortabel tanken is écht belangrijk.

Opmerking van onze monteurs

De zwakke schakels worden er bij inbouw al direct uitgehaald. Je moet denken aan storingen doordat de bekabeling niet netjes is weggewerkt of corrosie van de bevestigingspunten.

Onze installaties worden met zorg ingebouwd wat pas jaren later écht merkbaar is zodat u nog steeds zorgeloos kunt starten en rijden.

0