Wij bieden meer

Onze diensten

Het pakket moet kloppen. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het laatste verzoek gaan wij voor ons doel: een tevreden klant. Hier komt veel bij kijken. Daarom zorgen wij dat u 1 aanspreekpunt hebt. Vanaf offerte tot en met onderhoud.

Omdat wij alles onder één dak hebben kunnen wij u ontzorgen in het gehele proces. Geen stress met zoeken naar een goede verzekeringsmaatschappij of een zoektocht naar een garage waar je met een gerust hart je RAM kunt toevertrouwen.

Dodge RAM leasen

We kunnen er niet meer omheen: Lease. En in dit geval – Financial Lease .

Lease is een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld de rekensom hebt gemaakt dat de RAM zich als bedrijfs- én gezinsauto terug verdient, en je jouw liquiditeit op dat moment beter voor bedrijfsactiviteiten kunt gebruiken.

Pechhulp Europa

Uniek! Vraag naar Pechhulp Europa als je een RAM bij DodgeRAM.nl in Erp koopt.

Via een Nederlandstalige alarmcentrale heb je hulp in 43 landen binnen en buiten Europa. Dit is inclusief 7 dagen vervangend vervoer in huurcatagorie B. Dat is nog eens goed geregeld!

Elke dag gaan wij voor beter. Want winnen zit in ons bloed zodat er geen beter adres is om de Dodge RAM te kopen.

Dodge RAM verzekering

Een verzekering moet goed zijn als er iets aan de hand is, maar aan de andere kant wil je niet teveel premie betalen. Wij bieden dé Dodge RAM verzekering die aan die verwachtingen voldoet.

 • Interessante premie
 • Aantoonbare schadevrije jaren worden verrekend als korting
 • Lage alarmeis zonder aanschafwaarde limiet
 • Laag eigen risico
 • Ook RAM’s gekocht via andere dealerbedrijven kunnen via ons een verzekering afsluiten

 

Omdat een Dodge RAM geen officieel geïmporteerd merk is heeft u via deze verzekering de zekerheid dat bij schade snel gehandeld kan worden voor herstel.

Onze nieuwe RAMs worden standaard geleverd met 2 jaar garantie tot een maximum van 100.000 km. Dit is inclusief onze Haal- en Brengservice.

Eigen Dodge RAM
LPG inbouwservice

Hoogwaardige LPG systemen, speciaal voor de RAM

Garantie met een
gouden randje

Niemand wil voor verrassingen komen staan

De Dodge RAM als trouwauto

Maakt jullie mooiste dag nog mooier!

“Vanaf import, invoer, EU conversie tot en met LPG inbouw
en onderhoud. Wij hebben alles onder 1 dak.”

Full Service

Een Dodge RAM rijden is een waanzinnige beleving. Hoog in die stoere pickup truck. Dat geluid. Die kracht. Dat comfort. Dodge RAM rijden hoor je, voel je en beleef je. Heel intens. Het is simpel: Dodge RAM rijden maakt je een gelukkig mens.

Wij willen ons steentje bijdragen aan dat geluk.

Dat doen we door u voor u klaar te staan. Altijd. Vanaf het moment dat u ook maar overweegt om een Dodge RAM te kopen tot en met het moment dat u uw eigen Dodge RAM heeft (en geloof ons: als u eenmaal proef heeft gereden, wilt u niet anders …)

Waaruit blijkt die service onder andere?

 • U wordt in het hele traject van aankoop volledig ontzorgd. Wij regelen alles voor u, van bezichtiging en proefrit tot en met maatwerk oplevering.
 • Wij leveren de Dodge RAM volledig naar uw specifieke wensen op, inclusief alle door u gewenste accessoires.
 • Wij onderhouden uw Dodge RAM in onze eigen werkplaats. Met originele onderdelen, zodat u zeker weet dat uw Dodge RAM ook een Dodge RAM blijft.
 • U krijgt een volledige garantie op uw aankoop. Wij willen niet slechts een tussenstation zijn, wij willen niet alleen dat u nu een Dodge RAM rijdt, maar ook dat u Dodge RAM blijft rijden!

Eigen Werkplaats

Veel importeurs zijn importeur in de meest strikte betekenis van het woord. Zij importeren en verkopen. Klaar. Een prachtig vak. Maar wij willen meer zijn. Meer voor u betekenen. U garanties bieden. En dus ook in het traject na aankoop voor u klaar blijven staan.

Die focus op full service dienstverlening blijkt misschien nog wel het meest uit onze eigen werkplaats in Erp. Daar hebben wij twee fulltime topmonteurs aan het werk, die een Dodge RAM blindelings kunnen lezen.

Onze klanten waarderen dat en kiezen juist vanwege die extra service voor DodgeRAM.nl:

 • Wij passen uw nieuwe Dodge RAM heel snel aan uw specifieke wensen aan
 • Dat doen we met originele Dodge onderdelen
 • Wij onderhouden uw Dodge RAM,
 • Wij doen de jaarlijkse keuringen,
 • Wij doen alle noodzakelijke reparaties
 • en herstellen eventuele schade.
0