Wat rijdt dat heerlijk machtig fantastisch super hè!?

Eindelijk staat de RAM voor de deur en kan je elke dag genieten. Wij gaan voor een tevreden RAMR na levering…….. Vandaar deze speciale pagina om te kijken of we jouw RAM beleving nog meer kunnen vergroten.

Zijn er namelijk nog openstaande puntjes of zaken waar je tegenaan loopt, meld het ons dan even via onderstaand formulier.

RAM logo

Kan het wachten tot de volgende beurt? Dan is het eerste moment bij de 5.000 km in geval van een nieuwe RAM. Deze inspectie krijg je gratis van ons.

Heeft jouw RAM inmiddels 12.500 km gelopen, dan krijgt ie zijn eerste echte beurt.

Heb je leuke dingen gezien die na jouw aanschaf eigenlijk-toch-wel op de RAM moeten dan snappen wij dat. Neem eens een kijkje in onze webshop of app ons de link van iets wat je hebt gezien.

Niet om afgezaagd te klinken....

…maar jij bent waar wij het voor doen. Die energie is niet te koop. Onderschat daarom jouw RAMbassadeurschap niet! Een mooie 5-sterren beoordeling op google of facebook beoordeling met een persoonlijke ervaring doet wonderen. Want weet je nog toen jij zoekende was?

Wanneer jij ons aanbeveelt...

…en er vloeit een verkoop voort uit de RAMR die jij naar ons toe stuurt, dan levert jou dit onderhoud ter waarde van EUR 500,- ex btw (in één keer te besteden) op. De moeite dus!

De enige voorwaarde is dat je van tevoren ons de naam doorgeeft van de persoon die je naar ons hebt verwezen. Dus niet nadat we hem hebben geleverd. Ook kunnen we de bonus kunnen we maar 1x toekennen, dus veel succes! Jij bent onze beste advertentie & de RAM verkoopt zichzelf zoals je weet.

Tot snel!

Verdien onderhoud t.w.v. €500